wireless yellow

SAVE THE DATE: Roadshow ICCS Zorg 11 april

Zorginnovators opgelet! Op donderdagmiddag 11 April 14:00 tot 17:00 wordt er een roadshow georganiseerd door het Innovation Center Connected Solutions (ICCS) met als thema zorginnovatie en connectiviteit. Deze vindt plaats bij de Health Hub Roden. Werk je in het zorgdomein en houd jij je bezig met innovatie? Dan is dit een interessant evenement voor jou!

Als mantelzorger met hulp op afstand een infuus vervangen door middel van een VR-bril? Met sensoren waarden in urine meten om direct de juiste medicatie te geven? Schoonmaakrobots in het ziekenhuis? Kan de nieuwste (communicatie-) technologie helpen om de zorg te verlichten en te verbeteren? Binnen de zorgsector zijn er steeds meer uitdagingen. Denk met ons mee in een open en inspirerend gesprek en ontdek wat we samen kunnen bereiken!

Connectiviteit maakt onderdeel uit van bijna elke zorginnovatie, maar vraagstukken rondom dit thema spelen zich vaak af op de achtergrond. Tijdens dit evenement brengen wij daar verandering in! Er komt een interessante spreker die ons iets gaat vertellen over connectiviteit in de zorg en zullen we tijdens een interactieve sessie ingaan op de vraag hoe communicatietechnologie een oplossing kan bieden voor de uitdagingen in de zorg. Tot slot is er natuurlijk ook ruimte om te netwerken onder het genot van een drankje.

Meld je aan via: Aanmeldformulier Roadshow ICCS Zorg 11 april 2024 (formdesk.com)